WERELDKEUKEN HOOGWOUD

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 253 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wereldkeuken Hoogwoud. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 10:34 Eten kwam kwartier eerder dan de app aangaf. Het eten was goed warm. Smakelijk en lekkere pizza's
30 sep 2022 om 21:23 Eerder bezorgd dan gemeld eten was goed!
28 sep 2022 om 19:39 very good kapsalon and fast delivery only they put too much onion in rest everything good
27 sep 2022 om 22:45 was mijn eerste keer prima pizza en was precies op de geplande tijd ik kom TERUG fred weterings
23 sep 2022 om 22:32 Bezorging was snel alleen eten was niet lekker raad de pizza’s niet aan
23 sep 2022 om 20:24 Precies op tijd bezorgd en lekkere pizza!
22 sep 2022 om 22:59 Zoals altijd top!
14 sep 2022 om 8:31 Opmerkingen worden niet gelezen! Pizza kon zo de prullenbak in! €20 kwijt en duurde ook nog eens erg lang terwijl ik om 21:30 had besteld! Jammer nooit meer!
11 sep 2022 om 20:36 Ik vond de pizza echt niet lekker. De cheesecake ook niet. Zonde van het geld.
4 sep 2022 om 19:24 Net nieuw hier maar super lekker gegeten en veel variatie. Zullen zeker vaker bestellen. Ook vrolijke bezorging
31 aug 2022 om 20:21 Normaal altijd wel goed maar nu was het egt niet te eten zonde van me geld
30 aug 2022 om 12:45 Ik miste wat tomatensaus op de pizza margarita.