WERELDKEUKEN HOOGWOUD

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 341 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wereldkeuken Hoogwoud. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 21:08 Tiramisu was heel vies. En best duur. Patatjes lauw.
22 jan 2023 om 10:46 9 van de 10 bestellingen zijn uitmuntend goed. Smaakt heerlijk en natuurlijk is er altijd wel wat te klagen maar dat nemen wij voor lief.. Patat koud.. Ff opwarmen en klaar. Top restaurant. Veel beter dan de dochter onderneming.
21 jan 2023 om 21:34 dik een uur te laat,pizza koud en op z'n kant bezorgd, ijs gesmolten met -2 buiten, kipcorn verbrand, patat was net aan lauw en slap, berehap was goed
19 jan 2023 om 20:34 Het duurde 2 uur voor dat we ons eten hadden. En de patat was niet lekker
14 jan 2023 om 9:07 Bami zonder ei, 3 stukjes droge kip en 4 bonen alleen bami . Veel bestellingen hiervoor zijn misgegaan en telefonisch opgelost. Maar nu maar een beoordeling. Laatste bestelling hier. Eerdere bestelling werd in 3 keer geleverd. En nog verkeerd.
13 jan 2023 om 18:02 Beide de roti en kip noodles waren fantastisch! Goed gevulde gerechten die uitstekend smaken, en bovendien flinke porties!
11 jan 2023 om 0:40 superservice. Goede smaak. Lekker warm nog bij aankomst.
9 jan 2023 om 22:25 Slappe patat, broodje was klef en taart was bevroren
8 jan 2023 om 22:39 De sate was droog en erg weinig saus
6 jan 2023 om 19:47 Keurig optijd en kwaliteit goed
3 jan 2023 om 20:59 Het eten was nog goed warm ongeacht de afstand. Het enige wat ik jammer vond was dat de roti zo enorm vet was, wel een lekkere smaak. De nasi is surinaamse nasi misschien er wel bij te schrijven, want wij hadden normale nasi verwacht. Ps verder was l
3 jan 2023 om 9:08 Bestelling was volgens aangegeven tijd. Pizza zelf was slap en niet warm. Voor 18,50 verwacht ik veel meer.