WERELDKEUKEN HOOGWOUD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 543 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wereldkeuken Hoogwoud. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 20:06 Prima!! Heerlijk warm en vers bereid.
25 feb 2024 om 18:17 Duurde iets langer voor het eten kwam, maar gezien de afstand begrijpelijk en niet overdreven veel later. Eten kwam warm, goed verzorgd, lekker en netjes ingepakt
25 feb 2024 om 13:39 Heerlijk en mooi eten
22 feb 2024 om 22:11 Was heerlijk eten en keurig op tijd
21 feb 2024 om 0:03 TOP! Zoals altijd. Maak please ewn Calzone Kipdöner dan maken jullie mij echt gelukkig
19 feb 2024 om 21:23 It was my first order from here...but not the last...they was really fast and the the food..mmm...was really good...thank you
18 feb 2024 om 21:25 Enige min puntje is dat het snel afkoelt, maar voor de rest prima.
10 feb 2024 om 13:29 Jammer dat er maar 1 soyasaus erbij zat. Heb je een familiebox en dan kom je toch aardig wat tekort.
9 feb 2024 om 19:53 Kaassoufle was haast zwart en zat geen kaas in. Heel vies. Patat waren veel harde stukken doordrenkt van vet.
6 feb 2024 om 9:00 Voor de 3e keer nu besteld, en wij zijn zeer tevreden over het eten
3 feb 2024 om 9:39 Het eten was prima van smaak. Was nog goed van temperatuur. We hebben hier vaker besteld en het viel ons op dat de porties van het brood en de tiramisu een stuk kleiner waren dan de vorige keren.
30 jan 2024 om 19:55 Pizza calzone was lauw, het deeg was niet gaar, de pizza calzone was daarom veel te nat.